MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 20.01.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkDelorme, Hubert
Název LinkThe complete book of French cooking / Hubert Delorme and Vincent Boué ; photography by Clay McLachlan ; foreword by Paul Bocuse ; translation from the french: Carmella Abramowitz-Moreau
Nakl. údaje Paris : Flammarion, 2023
Popis (rozsah) 543 stran : barevné ilustrace ; 29 cm
Typ obsahu text
statický obraz

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 978-2-08-042193-7 (vázáno)
Varianta názvu LinkGrand livre de la gastronomie française. Anglicky
Varianta názvu LinkFrench cooking
Další původce LinkBoué, Vincent
LinkMcLachlan, Clay
LinkBocuse, Paul, 1926-2018
LinkAbramowitz-Moreau, Carmella
Poznámka Obsahuje rejstřík



Předmět. heslo Linkfrancouzská jídla
Linkpříprava jídel
Heslo MSVK Linkfrancouzská jídla
Linkpříprava
Forma, žánr * příručky * kuchařské recepty * fotografie
Skupina Konspektu Link641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT Link641/642


Systém. číslo 006507568


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC