MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 23.12.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkKorbelářová, Irena, 1963-
Název LinkMetodika identifikace a dokumentace kulinárního dědictví : metodika druhu Nmets / Irena Korbelářová
Vydání Vydání první
Nakl. údaje Opava : Slezská univerzita v Opavě, 2023
Popis (rozsah) 203 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy, faksimile ; 25 cm
Typ obsahu text

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 978-80-7510-533-2 (brožováno)
Další korporace LinkSlezská univerzita. Filozoficko-přírodovědecká fakulta
Poznámka V tiráži pod názvem: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě, Slezská univerzita v Opavě
Terminologický slovník
100 výtisků
Poznámka Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy


Číslo nár. bibl. cnb003545451

Předmět. heslo Linkgastronomie -- Česko
Linkdějiny gastronomie -- Česko
Linkstravování -- Česko
Linkgastronomie -- mezioborový kontext
Linkstravování -- mezioborový kontext
Linketnografický výzkum -- Česko
Heslo MSVK Linkgastronomie
Linkstravování
Linkinterdisciplinární hledisko
Linketnografické výzkumy
Linkkulturní památky
Předmět. heslo LinkČesko
Forma, žánr * metodické příručky
Skupina Konspektu Link641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT Link641/642
Link640
Link930.85
Link39
Link001.89
Link94(437.3)


Systém. číslo 006506923


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC