MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 23.12.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Název LinkUchovávání úrody : tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu a déle
Vydání Druhé vydání
Nakl. údaje Brno : Permakultura (CS), 2023
Popis (rozsah) 80 stran : ilustrace (některé barevné) ; 22 cm
Typ obsahu text

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 978-80-907955-6-3 (brožováno)
Edice LinkKlíč k soběstačnosti : edice permakulturních příruček, ISSN 2336-3010 ; svazek 11
Poznámka Obsahuje bibliografické odkazy


Číslo nár. bibl. cnb003523010

Předmět. heslo Linkdomácnost
Linkkonzervování potravin
Heslo MSVK Linkpotraviny
Linkdomácí zpracování
Linkskladování
Linkkonzervování
Forma, žánr * příručky * kuchařské recepty
Skupina Konspektu Link641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT Link64
Link641/642


Systém. číslo 006506909


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC