MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 06.05.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkKačániová, Miroslava
Název LinkMikrobiologická kvalita sous-vide kuracieho mäsa po aplikácii rastlinných silíc : vedecká monografia / Miroslava Kačániová, Natália Čmiková
Vydání 1. vydání
Nakl. údaje Český Těšín : 2 Theta, 2022
Popis (rozsah) 80 stran : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
Typ obsahu text

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 978-80-88279-18-1 (brožováno)
Další původce LinkČmiková, Natália
Poznámka 100 výtisků
Poznámka Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Poznámka Anglické a slovenské resumé


Číslo nár. bibl. cnb003495419

Předmět. heslo Linkkuřecí maso
Linkvaření sous-vide
Linkmikrobiologická kontrola
Linkkvalita potravin
Linkvzorkování
Linkmikrobiologická analýza
Heslo MSVK Linkkuřecí maso
Linkvaření sous-vide
Linkéterické oleje
Linkjakost
Linkmikrobiologická kontrola
Linkmikrobiologická analýza
Linkvzorkování (analýza)
Forma, žánr * studie
Skupina Konspektu Link614 - Veřejné zdraví a hygiena
MDT Link57.08
Link579
Link581.1
Link614.4
Link636.5/.6
Link637.5
Link641/642
Link663/664
Link664.8/.9


Systém. číslo 006500512


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC