MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 20.07.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Hlavní záhlaví LinkKatz, Sandor Ellix, 1962-
Název LinkUmění fermentace / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil
Vydání První vydání
Nakl. údaje Praha : Alferia, 2021
Popis (rozsah) 2 svazky : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
Typ obsahu text
Ext.odkaz  
 

Roky/Sv. Díl 1-2
EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 978-80-271-0316-4 (díl první ; brožováno)
978-80-271-0315-7 (díl druhý ; brožováno)
Varianta názvu LinkArt of fermentation. Česky
Další původce LinkRoztočil, Tomáš
Poznámka "Vydal nakladatelský dům Grada pod značkou Alferia"--Tiráž
Přeloženo z angličtiny
Pro účely českého vydání byla kniha rozdělena na dva díly
Terminologický slovník
Poznámka Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstřík
Obsahuje Díl první. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimči, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery. 353 stran -- Díl druhý. Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti. 337 stran


Číslo nár. bibl. cnb003378896

Předmět. heslo Linkfermentace
Linkfermentované potraviny
Linknápoje
Linkkváskové pečivo
Heslo MSVK Linkfermentované potraviny
Linkkvasy (pekařství)
Linkkvašená zelenina
Linknápoje
Linkfermentace
Forma, žánr * příručky * kuchařské recepty
Skupina Konspektu Link64 - Domácí hospodářství
MDT Link577
Link641/642
Link66.09
Link663/664


Systém. číslo 006483782


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC