|
Hlavní záhlaví
| Katz, Sandor Ellix, 1962- |
|
Název
| Umění fermentace / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil |
|
Vydání
| První vydání |
|
Nakl. údaje
| Praha : Alferia, 2021 |
|
Popis (rozsah)
| 2 svazky : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm |
|
Typ obsahu
| text |
|
Ext.odkaz
|
Vypůjčit e-knihu - Umění fermentace I. : Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery
|
|
|
Vypůjčit e-knihu - Umění fermentace II. : Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti
|
|
|
|
|
Roky/Sv.
| Díl 1-2
|
|
EXEMPLÁŘE
| Všechny jednotky |
|
ISBN
| 978-80-271-0316-4 (díl první ; brožováno) |
|
| 978-80-271-0315-7 (díl druhý ; brožováno) |
|
Varianta názvu
| Art of fermentation. Česky |
|
Další původce
| Roztočil, Tomáš |
|
Poznámka
| "Vydal nakladatelský dům Grada pod značkou Alferia"--Tiráž |
|
| Přeloženo z angličtiny |
|
| Pro účely českého vydání byla kniha rozdělena na dva díly |
|
| Terminologický slovník |
|
Poznámka
| Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstřík |
|
Obsahuje
| Díl první. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimči, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery. 353 stran -- Díl druhý. Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti. 337 stran |
|
|
|
|
|
|
|
Číslo nár. bibl.
| cnb003378896 |
|
|
|
|
Předmět. heslo
| fermentace |
|
| fermentované potraviny |
|
| nápoje |
|
| kváskové pečivo |
|
Heslo MSVK
| fermentované potraviny |
|
| kvasy (pekařství) |
|
| kvašená zelenina |
|
| nápoje |
|
| fermentace |
|
Forma, žánr
| * příručky * kuchařské recepty |
|
Skupina Konspektu
| 64 - Domácí hospodářství |
|
MDT
| 577 |
|
| 641/642 |
|
| 66.09 |
|
| 663/664 |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 006483782 |
|
|