MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 20.07.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Hlavní záhlaví LinkDavis, Holly
Název LinkFermentace / Holly Davisová ; přeložili: Jan a Dina Podzimkovi
Vydání První vydání
Nakl. údaje Praha : Grada, 2021
Popis (rozsah) 271 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
Typ obsahu text
statický obraz
Ext.odkaz  

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 978-80-271-3152-5 (brožováno)
Varianta názvu LinkFerment, a guide to the ancient art of culturing foods. Česky
Další původce LinkPodzimek, Jan, 1984-
LinkPodzimková, Dina, 1979-
Poznámka Přeloženo z angličtiny
Terminologický slovník
Obsahuje rejstřík



Předmět. heslo Linkfermentace
Linkfermentované potraviny
Linkjídla
Linknápoje
Heslo MSVK Linkfermentace
Linkfermentované potraviny
Linkjídla
Linknápoje
Linkpoužití
Linkpříprava
Forma, žánr * příručky * fotografie * kuchařské recepty
Skupina Konspektu Link641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT Link641/642
Link663
Link664
Link66.09
Link577
Link664.8/.9


Systém. číslo 006483462


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC