|
Hlavní záhlaví
| Katz, Sandor Ellix, 1962- |
|
Název
| Síla přírodní fermentace : nakládaná zelenina & kimči, domácí jogurty & farmářský sýr, miso & tempeh, pivo, víno, medovina & cider, domácí chléb, lívance & sušenky / Sandor Katz ; překlad Zuzana Ouhrabková ze Zkvašeno.cz |
|
Vydání
| První vázané vydání |
|
Nakl. údaje
| Praha : Alferia, 2020 |
|
Popis (rozsah)
| 253 stran : ilustrace ; 22 cm |
|
Typ obsahu
| text |
|
Ext.odkaz
|
Vypůjčit e-knihu
|
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
| Všechny jednotky |
|
ISBN
| 978-80-271-3029-0 (vázáno) |
|
Varianta názvu
| Wild fermentation. Česky |
|
Další původce
| Ouhrabková, Zuzana |
|
Poznámka
| Vázaný reprint |
|
| Přeloženo z angličtiny |
|
Poznámka
| Obsahuje bibliografie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Předmět. heslo
| fermentace |
|
| fermentované potraviny |
|
| hygiena výživy |
|
| jídla |
|
| nápoje |
|
Heslo MSVK
| fermentace |
|
| fermentované potraviny |
|
| hygiena výživy |
|
| jídla |
|
| nápoje |
|
Forma, žánr
| * populárně-naučné publikace * kuchařské recepty |
|
Skupina Konspektu
| 66 - Chemický průmysl. Chemická technologie |
|
MDT
| 66.09 |
|
| 641/642 |
|
| 663 |
|
| 664 |
|
| 613.2 |
|
| 577 |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 006464117 |
|
|