MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 17.10.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkBajerová, Eva
Název LinkObiloviny v lidské výživě 2016 : moderní trendy v mlýnské a pekárenské výrobě / Eva Bajerová, Dana Gabrovská, Dita Havelková, Veronika Havelková, Marie Hrušková, Lucie Jurkaninová, Ivana Polišenská, Marcela Sluková, Kateřina Vaculová, Oldřich Faměra, Ladislav Jirčík, Josef Příhoda, Pavel Skřivan, Ivan Švec, Petr Tláskal
Vydání 1. vydání
Nakl. údaje Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2016
Popis (rozsah) 66 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
Typ obsahu text

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 978-80-88019-16-9 (brožováno)
Edice LinkPublikace České technologické platformy pro potraviny
Varianta názvu LinkModerní trendy v mlýnské a pekárenské výrobě
Další původce LinkGabrovská, Dana
LinkHavelková, Dita
LinkHavelková, Veronika
LinkHrušková, Marie, 1949-
LinkJurkaninová, Lucie
LinkPolišenská, Ivana
LinkSluková, Marcela
LinkVaculová, Kateřina, 1953-
LinkFaměra, Oldřich
LinkJirčík, Ladislav
LinkPříhoda, Josef, 1938-
LinkSkřivan, Pavel
LinkŠvec, Ivan, 1978-
LinkTláskal, Petr, 1947-
Další korporace LinkČeská technologická platforma pro potraviny
Poznámka Název z obálky
Poznámka Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy


Číslo nár. bibl. cnb002836643

Předmět. heslo Linkobilniny
Linkmlynářství
Linkpekařství
Heslo MSVK Linkobiloviny
Linkzpracování
Linkpoužití
Forma, žánr * sborníky
Skupina Konspektu Link633 - Rostlinná výroba
MDT Link633.1
Link664.6/.7


Systém. číslo 000703019


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC