|
Formát
| Kniha |
|
Hlavní záhlaví
| Orel, Vítězslav, 1926-2015 |
|
Název
| Vejce, jejich ošetřování a zpracování / Vítězslav Orel |
|
Vydání
| 1. vyd. |
|
Nakl. údaje
| Praha : SNTL, 1959 |
|
Popis (rozsah)
| 225 s. : grafy, il., [1] obr. příl. |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
| Všechny jednotky |
|
Edice
| Řada potravinářské literatury |
|
Poznámka
| 2200 výt. |
|
Poznámka
| Obsahuje bibliografii a rejstřík |
|
Poznámka
| Určeno zaměstnancům v drůbežářské výrobě potravinářského prům., zeměd. pracovníkům, učební pomůcka pro mistrovské školy, prům. školu drůbežnickou, potravinářskou fak. VŠCHT a zootechnické fak. VŠZ |
|
|
|
|
|
|
|
Číslo nár. bibl.
| cnb000513898 |
|
|
|
|
Heslo MSVK
| vejce |
|
| zpracování |
|
| skladování |
|
Forma, žánr
| * příručky |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000681160 |
|
|