|
Formát
| Kniha |
|
Hlavní záhlaví
| Halačka, Karel, 1910-2002 |
|
Název
| Hygiena a sanitace v potravinářské výrobě : pro kursy hygienického minima a pro lidové hygieniky / K. Halačka, M. Úlehlová-Tilschová |
|
Vydání
| 2., rozšíř. vyd. |
|
Nakl. údaje
| Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1953 |
|
Popis (rozsah)
| 35 s. |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
| Všechny jednotky |
|
Edice
| Zdravotnické aktuality ; sv. 49 |
|
Další původce
| Škovránek, Vilém, 1914-1982 |
|
| Úlehlová-Tilschová, Marie, 1896-1978 |
|
Další korporace
| Československo. Ministerstvo zdravotnictví |
|
Poznámka
| 10000 výt. |
|
Obsahuje též
| Nákazy a otravy z potravin / Vilém Škovránek |
|
Poznámka
| Vydavatel: Ministerstvo zdravotnictví |
|
|
|
|
|
|
|
Číslo nár. bibl.
| cnb000421075 |
|
|
|
|
Heslo MSVK
| hygiena |
|
| potravinářský průmysl |
|
Forma, žánr
| * předpisy |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000678703 |