MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 07.03.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkGabrovská, Dana
Název LinkObiloviny v lidské výživě : stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku / Dana Gabrovská, Ilona Hálová, Diana Chrpová, Jarmila Ouhrabková, Marcela Sluková, Slavomíra Vavreinová, Oldřich Faměra, Pavel Kohout, Jan Pánek, Pavel Skřivan
Vydání 1. vydání
Nakl. údaje Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2015
Popis (rozsah) 50 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
Typ obsahu text

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 978-80-88019-07-7 (brožováno)
Edice LinkPublikace České technologické platformy pro potraviny
Varianta názvu LinkObiloviny v lidské výživě 2015
Další původce LinkHálová, Ilona
LinkChrpová, Diana
LinkOuhrabková, Jarmila
LinkSluková, Marcela
LinkVavreinová, Slavomíra, 1946-
LinkFaměra, Oldřich
LinkKohout, Pavel, 1962-
LinkPánek, Jan, 1955-
LinkSkřivan, Pavel
Další korporace LinkČeská technologická platforma pro potraviny
Poznámka Název z obálky
Poznámka Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy


Číslo nár. bibl. cnb002727427

Předmět. heslo Linkobilniny
Linkobilná jídla
Linklepek
Heslo MSVK Linkvýživa
Linkobiloviny
Linkpěstování
Linkzpracování
Linkvyužívání
Forma, žánr * studie
Skupina Konspektu Link633 - Rostlinná výroba
MDT Link633.1
Link641/642
Link664.2
Link613.2


Systém. číslo 000675719


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC