MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 25.03.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkJech, Vlastimil
Název LinkKonservace ovoce a zeleniny : úvod do technologie / Vlastimil Jech ; předmluva Oldřich Švábenský
Vydání 1. vyd.
Nakl. údaje Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1957
Popis (rozsah) 226 s. : il.

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
Edice LinkŘada potravinářské literatury
Další původce LinkŠvábenský, Oldřich, 1920-
Poznámka 2200 výt.
Poznámka Určeno předním dělníkům konservárenského prům. a jako učební pomůcka pro záv. školy práce a záv. učňovské školy


Číslo nár. bibl. cnb000725594

Heslo MSVK Linkkonzervování
Linkovoce
Linktechnologie
Linkzelenina
Forma, žánr * příručky


Systém. číslo 000660091


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC