|
Formát
| Kniha |
|
Hlavní záhlaví
| Böhm, Rudolf, 1925-2008 |
|
Název
| Mikroskopie masa a surovin živočišného původu : určeno mistrům a technikům v podnicích masného prům., studentům vet. mediciny, fak. potravinářské technologie a prům. škol / Rudolf Böhm, Vladimír Pleva |
|
Vydání
| 1. vyd. |
|
Nakl. údaje
| Praha : SNTL, 1956 |
|
Popis (rozsah)
| 174, [1] s. : [71] s. obr. příl. [4] barev. obr. příl. |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
| Všechny jednotky |
|
Edice
| Řada potravinářské literatury |
|
Další původce
| Pleva, Vladimír, 1926- |
|
Poznámka
| 1500 výt. |
|
| Věcný a jmenný rejstřík |
|
| Přehl. lit. |
|
|
|
|
|
|
|
Číslo nár. bibl.
| cnb000681273 |
|
|
|
|
Předmět. heslo
| Mikroskopie - maso a suroviny živočiš. původu - příručky |
|
| Maso - mikroskopie - příručky |
|
| Suroviny živočiš. původu - mikroskopie - příručky |
|
Heslo MSVK
| maso |
|
| uzeniny |
|
| mikroskopie |
|
Forma, žánr
| * příručky |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000638416 |
|
|