|
Formát
| Kniha |
|
Hlavní záhlaví
| Vavroušek, Josef, 1914-1974 |
|
Název
| Příprava jídel a nápojů ze sušených a zahuštěných mléčných a vaječných výrobků / Josef Vavroušek, Hana Pačová |
|
Vydání
| 2., přeprac. vyd. |
|
Nakl. údaje
| Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1956 |
|
Popis (rozsah)
| 132 s. : il. ; 20 cm |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
| Všechny jednotky |
|
Edice
| Řada potravinářské literatury |
|
Další původce
| Sedláčková, Hana, 1925-2020 |
|
Poznámka
| 5000 výt. |
|
Poznámka
| Určeno pracovníkům v závodních jídelnách, jeslích, dietních a nemocničních kuchyních, zaměstnancům v distribuci, učební pomůcka pro školy společného stravování a zdravot. školy |
|
|
|
|
|
|
|
Číslo nár. bibl.
| cnb000723884 |
|
|
|
|
Heslo MSVK
| konzervy |
|
| nápoje |
|
| jídla |
|
| příprava |
|
| vejce |
|
| mléko |
|
| mléčné výrobky |
|
Forma, žánr
| * příručky |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000619286 |
|
|