MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 05.12.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkSedláčková, Hana, 1925-2020
Název LinkTechnologie přípravy pokrmů 6. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy / Hana Sedláčková
Vydání 1. vyd.
Nakl. údaje Praha : Fortuna, 2012
Popis (rozsah) 123 s., [16] s. obr. příl. : barev. il. ; 30 cm

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 978-80-7373-114-4 (brožováno)
Varianta názvu LinkTechnologie přípravy pokrmů
LinkUčebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Poznámka Obsahuje bibliografii


Číslo nár. bibl. cnb002372463

Předmět. heslo Linkmořské plody
Linkpříprava jídel
Linkryby
Linkrybí jídla
Heslo MSVK Linkdary moře
Linkgastronomie
Linkpřílohy jídel
Linkpříprava
Linkryby
Linkrybí jídla
Linktechnologie
Forma, žánr * učebnice středních škol
Skupina Konspektu Link641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Link37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT Link639.2/.3
Link641/642
Link637.5


Systém. číslo 000542328


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC