MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 10.08.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Hlavní záhlaví LinkGahm, Bernhard
Název LinkUzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka / Bernhard Gahm ; [přeložila Jitka Koubková]
Vydání 1. vyd.
Nakl. údaje Praha : Grada, 2012
Popis (rozsah) 125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
Ext.odkaz  

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 978-80-247-4266-3 (brožováno)
Název originálu LinkFleisch pökeln und räuchern
Poznámka Přeloženo z němčiny
Terminologický slovník
Poznámka Obsahuje bibliografii a rejstřík


Číslo nár. bibl. cnb002357944

Předmět. heslo Linkkonzervování masa
Linkmaso
Linknakládání masa
Linkuzení
Linkzpracování masa
Heslo MSVK Linkdomácí výroba
Linkkonzervování
Linkmasné výrobky
Linkmaso
Linknakládání (kuchařství)
Linkuzení
Linkzpracování
Forma, žánr * obrazové publikace * příručky
Skupina Konspektu Link637 - Živočišné produkty
MDT Link637.5
Link664.8/.9
Link641/642


Systém. číslo 000537152


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC