|
Formát
| Kniha |
|
Hlavní záhlaví
| Hakl, Josef, 1978- |
|
Název
| Produkce a dietetické účinky objemných krmiv / Josef Hakl, Pavel Fuksa |
|
Vydání
| Vyd. 1. |
|
Nakl. údaje
| V Praze : Česká zemědělská univerzita, 2011 |
|
Popis (rozsah)
| 134 s. : il. ; 21 cm |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
| Všechny jednotky |
|
ISBN
| 978-80-213-2216-5 (brož.) |
|
Další původce
| Fuksa, Pavel, 1973- |
|
Další korporace
| Česká zemědělská univerzita v Praze. Katedra pícninářství a trávníkářství |
|
Poznámka
| Nad názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, katedra pícninářství a trávníkářství |
|
| 100 výt. |
|
Poznámka
| Obsahuje bibliografie |
|
Poznámka
| Určeno pro studenty FAPPZ ČZU v Praze |
|
|
|
|
|
|
|
Číslo nár. bibl.
| cnb002238034 |
|
|
|
|
Předmět. heslo
| pícniny |
|
| objemová krmiva |
|
| kvalita krmiv |
|
Heslo MSVK
| pícniny |
|
| krmiva |
|
Forma, žánr
| * učebnice vysokých škol |
|
Skupina Konspektu
| 633 - Rostlinná výroba |
|
| 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
|
MDT
| 633.2 |
|
| 636.08 |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000535630 |
|
|