MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 29.02.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Název LinkZelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů : [praktické náměty pro výuku tematického okruhu Příprava pokrmů / editor Zdeněk Friedmann]
Nakl. údaje Praha : Raabe, c2011
Popis (rozsah) [94] s. : il. ; 30 cm
Ext.odkaz    obsah dokumentu 

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 978-80-86307-33-6 (brožováno)
Edice LinkČlověk a svět práce na 2. stupni ZŠ ; 4
LinkDobrá škola
Varianta názvu LinkPříprava pokrmů
Další původce LinkFriedmann, Zdeněk, 1946-
Poznámka Obsahuje bibliografie


Číslo nár. bibl. cnb002196596

Předmět. heslo Linkpracovní výchova
Linkpříprava jídel
Linkstudium a výuka
Heslo MSVK Linkjídla
Linkpracovní vyučování
Linkpříprava
Forma, žánr * metodické příručky
Skupina Konspektu Link641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT Link371.3
Link641/642


Systém. číslo 000530761


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC