MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 29.02.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Název LinkMetody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin / [editor Helena Čížková]
Vydání Vyd. 1.
Nakl. údaje Ostrava : Key Publishing, 2011
Popis (rozsah) 127 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 978-80-7418-124-5 (brožováno)
Varianta názvu LinkOvěřování autenticity potravin a potravinářských surovin
Další původce LinkČížková, Helena, 1973-
Další korporace LinkVysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
LinkVysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav konzervace potravin a technologie masa
LinkStátní zemědělská a potravinářská inspekce
LinkStátní veterinární ústav Praha
LinkČesko. Celně technická laboratoř
Poznámka Vydáno pro Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze
Na obálce pod názvem: Ústav konzervace potravin a technologie masa VŠCHT Praha ve spolupráci se Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí Praha, Státním veterinárním ústavem Praha a Celně technickou laboratoří
Na obálce: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Poznámka Obsahuje bibliografie a rejstřík


Číslo nár. bibl. cnb002249581

Předmět. heslo Linkhygiena potravin
Linkkvalita potravin
Heslo MSVK Linkpotraviny
Linkhygiena
Linkjakost
Forma, žánr * sborníky
Skupina Konspektu Link614 - Veřejné zdraví a hygiena
MDT Link614.3
Link663/664


Systém. číslo 000527281


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC