MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 29.02.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkTesone, D. V. (Dana V.), 1954-
Název LinkZásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu / Dana Tesone ; [překlad Karel Starý]
Vydání Vyd. 1.
Nakl. údaje Praha : Wolters Kluwer Česká republika, 2011
Popis (rozsah) 389 s. : il. ; 24 cm

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 978-80-7357-655-4 (brožováno)
Varianta názvu LinkPrinciples of management for the hospitality industry
Název originálu LinkPrinciples of management for the hospitality industry
Poznámka Přeloženo z angličtiny
Terminologický slovník
Poznámka Obsahuje bibliografie a rejstřík


Číslo nár. bibl. cnb002183620

Předmět. heslo Linkhotelnictví
Linkgastronomie
Linkcestovní ruch
Linkmanagement
Heslo MSVK Linkhotelnictví
Linkgastronomie
Linkcestovní ruch
Linkmanagement
Forma, žánr * příručky
Skupina Konspektu Link005 - Management. Řízení
MDT Link005
Link338.48
Link640
Link641/642


Systém. číslo 000523041


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC