|
Formát
| Kniha |
|
Hlavní záhlaví
| Buňka, František, 1978- |
|
Název
| Senzorická analýza potravin I. / František Buňka, Jan Hrabě, Bohumír Vospěl |
|
Vydání
| Vyd. 2. |
|
Nakl. údaje
| Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2010 |
|
Popis (rozsah)
| 157 s. : il. ; 30 cm |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
| Všechny jednotky |
|
ISBN
| 978-80-7318-887-0 (brožováno) |
|
Další původce
| Hrabě, Jan, 1943- |
|
| Vospěl, Bohumír |
|
Další korporace
| Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
|
Poznámka
| Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická |
|
| 100 výt. |
|
Poznámka
| Obsahuje bibliografii |
|
|
|
|
|
|
|
Číslo nár. bibl.
| cnb002133232 |
|
|
|
|
Předmět. heslo
| analýza potravin |
|
| senzorická analýza |
|
Heslo MSVK
| potraviny |
|
| jakost |
|
| hodnocení |
|
| senzorická analýza |
|
Forma, žánr
| * učebnice vysokých škol |
|
Skupina Konspektu
| 543 - Analytická chemie |
|
| 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
|
MDT
| 543.6 |
|
| 663/664 |
|
| 614.3 |
|
| 543.9 |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000497913 |
|
|