MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 29.02.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkLagorce, Stéphane
Název LinkKuchařské umění od A do Z : 1000 receptů a rad v 1000 fotografiích / text Stéphane Lagorce ; fotografie Michel Barberousse ; [z francouzského originálu ... přeložily Irena Bucherová a Hana Zástěrová]
Vydání 3. vyd.
Nakl. údaje Čestlice : Rebo, 2010
Popis (rozsah) 719 s. : barev. il. ; 23 cm

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 978-80-255-0339-3 (vázáno)
Název originálu LinkSavoir tout faire en cuisine
Další původce LinkBarberousse, Michel, 1923-
LinkBucherová, Irena
LinkZástěrová, Hana
Poznámka Obsahuje rejstřík


Číslo nár. bibl. cnb002108189

Předmět. heslo Linkjídla
Linkslavnostní jídla
Linkkuchařství
Heslo MSVK Linkjídla
Linkslavnostní jídla
Linkkuchařství
Forma, žánr * kuchařské recepty * příručky * fotografické publikace
Skupina Konspektu Link641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT Link641/642


Systém. číslo 000494881


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC