|
Formát
| Kniha |
|
Hlavní záhlaví
| Cepák, Miloš |
|
Název
| Měření profilu textury masa kapra obecného za použití analyzátoru textury TA.XTPlus / M. Cepák, F. Vácha, P. Vejsada |
|
Nakl. údaje
| Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický, 2009 |
|
Popis (rozsah)
| 22 s. : il. ; 21 cm |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
| Všechny jednotky |
|
ISBN
| 978-80-85887-93-8 (brožováno) |
|
Edice
| Metodik. Technologická řada ; 93 |
|
Další původce
| Vácha, František, 1946- |
|
| Vejsada, Pavel, 1980- |
|
Další korporace
| Jihočeská univerzita. Ústav akvakultury |
|
Poznámka
| Nad názvem: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, Ústav akvakultury |
|
| Anglicko-český slovníček |
|
| 100 výt. |
|
Poznámka
| Obsahuje bibliografii |
|
|
|
|
|
|
|
Číslo nár. bibl.
| cnb002097639 |
|
|
|
|
Předmět. heslo
| kapr obecný |
|
| rybí maso |
|
| kvalita potravin |
|
Heslo MSVK
| kapr obecný |
|
| rybí maso |
|
| fyzikální vlastnosti |
|
| měření |
|
Forma, žánr
| * metodické příručky |
|
Skupina Konspektu
| 59 - Zoologie |
|
MDT
| 597.2/.5 |
|
| 637.5 |
|
| 663/664 |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000492636 |
|
|