MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 29.02.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkBuňka, František, 1978-
Název LinkZákladní principy výroby tavených sýrů = Basic principles of processed cheese production : monografie / František Buňka, Leona Buňková, Stanislav Kráčmar
Vydání Vyd. 1.
Nakl. údaje Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2009
Popis (rozsah) 70 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 978-80-7375-336-8 (brožováno)
Edice LinkFolia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis = Folia Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně : edice původních vědeckých prací a monografií, ISSN 1803-2109 ; roč. 2, č. 6, 2009
Varianta názvu LinkBasic principles of processed cheese production
LinkFolia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
LinkFolia Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně
Další původce LinkBuňková, Leona, 1974-
LinkKráčmar, Stanislav, 1948-
Poznámka 200 výt.
Poznámka Obsahuje bibliografii
Poznámka Anglická resumé


Číslo nár. bibl. cnb002009808

Předmět. heslo Linktavené sýry
Linkvýroba potravin
Heslo MSVK Linktavené sýry
Linkvýroba
Linkpotravinářská mikrobiologie
Forma, žánr * studie
Skupina Konspektu Link637 - Živočišné produkty
MDT Link637.3
Link663/664
Link579


Systém. číslo 000484788


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC