|
Formát
| Kniha |
|
Hlavní záhlaví
| Buňka, František, 1978- |
|
Název
| Základní principy výroby tavených sýrů = Basic principles of processed cheese production : monografie / František Buňka, Leona Buňková, Stanislav Kráčmar |
|
Vydání
| Vyd. 1. |
|
Nakl. údaje
| Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2009 |
|
Popis (rozsah)
| 70 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
| Všechny jednotky |
|
ISBN
| 978-80-7375-336-8 (brožováno) |
|
Edice
| Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis = Folia Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně : edice původních vědeckých prací a monografií, ISSN 1803-2109 ; roč. 2, č. 6, 2009 |
|
Varianta názvu
| Basic principles of processed cheese production |
|
| Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis |
|
| Folia Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně |
|
Další původce
| Buňková, Leona, 1974- |
|
| Kráčmar, Stanislav, 1948- |
|
Poznámka
| 200 výt. |
|
Poznámka
| Obsahuje bibliografii |
|
Poznámka
| Anglická resumé |
|
|
|
|
|
|
|
Číslo nár. bibl.
| cnb002009808 |
|
|
|
|
Předmět. heslo
| tavené sýry |
|
| výroba potravin |
|
Heslo MSVK
| tavené sýry |
|
| výroba |
|
| potravinářská mikrobiologie |
|
Forma, žánr
| * studie |
|
Skupina Konspektu
| 637 - Živočišné produkty |
|
MDT
| 637.3 |
|
| 663/664 |
|
| 579 |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000484788 |
|
|