|
Formát
| Kniha |
|
Hlavní záhlaví
| Sedláčková, Hana, 1925-2020 |
|
Název
| Technologie přípravy pokrmů 4 : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / Hana Sedláčková, Ladislav Nodl, Jaroslav Řešátko |
|
Vydání
| 1. vyd. |
|
Nakl. údaje
| Praha : Fortuna, 2001 |
|
Popis (rozsah)
| 93 s., [16] s. obr. příl. : barev. il. ; 30 cm |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
| Všechny jednotky |
|
ISBN
| 80-7168-788-X (brož.) |
|
Další původce
| Nodl, Ladislav, 1929-2008 |
|
| Řešátko, Jaroslav |
|
Poznámka
| Dotisk 2005 |
|
|
|
|
|
|
|
Číslo nár. bibl.
| cnb001091593 |
|
|
|
|
Předmět. heslo
| masitá jídla |
|
| kuchařství |
|
| potraviny |
|
Heslo MSVK
| masová jídla |
|
| jídla |
|
| příprava |
|
| technologie |
|
| ryby |
|
| drůbež |
|
| zvěřina |
|
Forma, žánr
| * učebnice středních škol |
|
Skupina Konspektu
| 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
|
| 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
|
MDT
| 641/642 |
|
| 637.5 |
|
| 663/664 |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000482311 |
|
|