MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 05.12.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkSedláčková, Hana, 1925-2020
Název LinkTechnologie přípravy pokrmů 4 : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / Hana Sedláčková, Ladislav Nodl, Jaroslav Řešátko
Vydání 1. vyd.
Nakl. údaje Praha : Fortuna, 2001
Popis (rozsah) 93 s., [16] s. obr. příl. : barev. il. ; 30 cm

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 80-7168-788-X (brož.)
Další původce LinkNodl, Ladislav, 1929-2008
LinkŘešátko, Jaroslav
Poznámka Dotisk 2005


Číslo nár. bibl. cnb001091593

Předmět. heslo Linkmasitá jídla
Linkkuchařství
Linkpotraviny
Heslo MSVK Linkmasová jídla
Linkjídla
Linkpříprava
Linktechnologie
Linkryby
Linkdrůbež
Linkzvěřina
Forma, žánr * učebnice středních škol
Skupina Konspektu Link641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Link37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT Link641/642
Link637.5
Link663/664


Systém. číslo 000482311


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC