|
Formát
| Kniha |
|
Hlavní záhlaví
| Stolečku, prostři se - strava jako interkulturní fenomén v muzeu (2008 : Cheb, Česko) |
|
Název
| Stolečku, prostři se - Strava jako intelektuální fenomén v muzeu : 17. mezinárodní konference bavorských, českých a saských muzejních pracovníků s příspěvky kolegů z Horního Rakouska a Slovenska : 8. až 10. října 2008 = Tischlein deck dich - Nahrung als interkulturelles Phänomen im Museum : 8. bis 10. Oktober 2008 / [redakce Eva Dittertová, Alena Koudelková] |
|
Nakl. údaje
| [Praha] : Asociace muzeí a galerií České republiky ve spolupráci s Krajským muzeem Karlovarského kraje, Muzeem Cheb, 2009 |
|
Popis (rozsah)
| 156 s. : il., faksim. ; 30 cm |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
| Všechny jednotky |
|
ISBN
| 978-80-86611-29-7 (brožováno) |
|
Edice
| Museum Bulletin Muzeum ; 17 |
|
Varianta názvu
| Strava jako intelektuální fenomén v muzeu |
|
| Nahrung als interkulturelles Phänomen in Museum |
|
| Tischlein deck dich - Nahrung als interkulturelles Phänomen im Museum |
|
Další původce
| Dittertová, Eva, 1956- |
|
| Koudelková, Alena, 1975- |
|
Poznámka
| Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy |
|
Poznámka
| Část. souběžný německý text, část. slovenský text, německá resumé |
|
|
|
|
|
|
|
Číslo nár. bibl.
| cnb002010015 |
|
|
|
|
Předmět. heslo
| národní jídla -- Evropa střední |
|
| lidová kultura -- Evropa střední |
|
| hmotná kultura -- Evropa střední -- 16.-20. století |
|
| muzejnictví -- Evropa střední |
|
Heslo MSVK
| muzejnictví |
|
| jídla |
|
| lidová jídla |
|
| hmotná kultura |
|
| lidová kultura |
|
| prezentace |
|
| gastronomie |
|
| národopisné hledisko |
|
| stravování |
|
| výživa |
|
Předmět. heslo
| Evropa střední |
|
Chronolog. údaj
| * 16.-20. století |
|
Forma, žánr
| * sborníky konferencí |
|
Skupina Konspektu
| 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
|
| 069 - Muzea. Muzeologie. Muzejnictví. Výstavy |
|
MDT
| 069 |
|
| 39 |
|
| 904 |
|
| 641/642 |
|
| 94(4-191.2) |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000482284 |