|
Formát
| Kniha |
|
Název
| Technologie přípravy pokrmů 5 : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / Hana Sedláčková ... [et al.] |
|
Vydání
| 2. vyd. |
|
Nakl. údaje
| Praha : Fortuna, 2008 |
|
Popis (rozsah)
| 135 s., [16] s. barev. obr. příl. ; 30 cm |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
| Všechny jednotky |
|
ISBN
| 978-80-7373-026-0 (brožováno) |
|
Další původce
| Sedláčková, Hana, 1925-2020 |
|
Poznámka
| Obálkový podnázev: pokrmy studené kuchyně, teplé předkrmy, zásady dietního stravování, strava jiných národů, gastronomická pravidla |
|
Poznámka
| Obsahuje bibliografii |
|
|
|
|
|
|
|
Číslo nár. bibl.
| cnb001852358 |
|
|
|
|
Předmět. heslo
| kuchařství |
|
| jídla |
|
Heslo MSVK
| jídla |
|
| příprava |
|
| technologie |
|
| studená jídla |
|
| předkrmy |
|
| dietetika |
|
| dietní jídla |
|
| polotovary |
|
| gastronomie |
|
Forma, žánr
| * učebnice středních škol |
|
Skupina Konspektu
| 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
|
| 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
|
MDT
| 641/642 |
|
| 663/664 |
|
| 613.2 |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000479159 |
|
|