MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 05.12.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Název LinkTechnologie přípravy pokrmů 5 : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / Hana Sedláčková ... [et al.]
Vydání 2. vyd.
Nakl. údaje Praha : Fortuna, 2008
Popis (rozsah) 135 s., [16] s. barev. obr. příl. ; 30 cm

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 978-80-7373-026-0 (brožováno)
Další původce LinkSedláčková, Hana, 1925-2020
Poznámka Obálkový podnázev: pokrmy studené kuchyně, teplé předkrmy, zásady dietního stravování, strava jiných národů, gastronomická pravidla
Poznámka Obsahuje bibliografii


Číslo nár. bibl. cnb001852358

Předmět. heslo Linkkuchařství
Linkjídla
Heslo MSVK Linkjídla
Linkpříprava
Linktechnologie
Linkstudená jídla
Linkpředkrmy
Linkdietetika
Linkdietní jídla
Linkpolotovary
Linkgastronomie
Forma, žánr * učebnice středních škol
Skupina Konspektu Link641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Link37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT Link641/642
Link663/664
Link613.2


Systém. číslo 000479159


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC