MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 05.12.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkSedláčková, Hana, 1925-2020
Název LinkTechnologie přípravy pokrmů 3. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / Hana Sedláčková
Vydání 2., upr. vyd.
Nakl. údaje Praha : Fortuna, 2008
Popis (rozsah) 87 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 30 cm

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 978-80-7373-032-1 (brožováno)
Varianta názvu LinkUčebnice technologie přípravy pokrmů
Poznámka Terminologický slovník


Číslo nár. bibl. cnb001832554

Předmět. heslo Linkkuchařství
Linkpotraviny
Linkjídla
Heslo MSVK Linkmasová jídla
Linkjatečná zvířata
Linkmasné výrobky
Linkjídla
Linkpříprava
Linktechnologie
Linkkuchyňské přístroje
Forma, žánr * učebnice středních škol
Skupina Konspektu Link641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Link37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT Link641/642
Link663/664
Link637.5


Systém. číslo 000479154


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC