|
Formát
| Kniha |
|
Hlavní záhlaví
| Trejbal, Jaromír, 1905-1995 |
|
Název
| Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana : cesta českého kuchaře z Prahy do Paříže, na Azurové pobřeží a zpět : nepřeberné množství receptů pro každou příležitost / Jaromír Trejbal |
|
Vydání
| Vyd. 2., (V Euromedia Group 1.) |
|
Nakl. údaje
| Praha : Ikar, 2009 |
|
Popis (rozsah)
| 295 s. : il., portréty, faksim. ; 25 cm |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
| Všechny jednotky |
|
ISBN
| 978-80-249-1215-8 (vázáno) |
|
|
|
|
|
|
|
Číslo nár. bibl.
| cnb001859602 |
|
|
|
|
Předmět. heslo
| Trejbal, Jaromír, 1905-1995 |
|
Předmět. heslo
| kuchaři -- Česko -- 20. století |
|
| dějiny gastronomie -- Evropa -- 20. století |
|
| jídla |
|
Heslo MSVK
| jídla |
|
| kuchařství |
|
| gastronomie |
|
Předmět. heslo
| Evropa |
|
Chronolog. údaj
| * 20. století |
|
Forma, žánr
| * kuchařské recepty * autobiografie * črty * příručky |
|
Skupina Konspektu
| 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
|
| 929 - Biografie |
|
MDT
| 641/642 |
|
| 929 |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000478725 |