|
Formát
| Kniha |
|
Hlavní záhlaví
| Adámek, Karel, 1905-1969 |
|
Název
| Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti / Karel Adámek, Vladimír Preininger, Miroslav Smotlacha |
|
Vydání
| 3. dopln. vyd., 2. vyd. ve Státním zdravotnickém nakladatelství |
|
Nakl. údaje
| Praha : SZdN, 1969 |
|
Popis (rozsah)
| 269, [3] s. : [4] barev. fot. příl. |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
| Všechny jednotky |
|
Další původce
| Preininger, Vladimír, 1901-1974 |
|
| Smotlacha, Miroslav, 1920-2007 |
|
Poznámka
| Obsahuje bibliografii |
|
|
|
|
|
|
|
Číslo nár. bibl.
| cnb000220443 |
|
|
|
|
MDT
| 664 |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000395438 |
|
|