MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 01.02.2025. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Hlavní záhlaví LinkKührer, Irene, 1960-
Název LinkVaříme zdravě při překyselení organizmu : jak jíst chutně a vyváženě / Irene Kührer, Elisabeth Fischer ; fotografie Studio l’Eveque ; [překlad Zuzana Schönová]
Vydání České vyd. 1.
Nakl. údaje Praha : Jan Vašut, 2005, c2006
Popis (rozsah) 128 s. : il.

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 80-7236-346-8 (brož.) * !978-80-7236-346-9 (chyb.) * !80-7236-346-9 (chyb.)
Varianta názvu LinkPřekyselení organizmu
Další původce LinkFischer, Elisabeth
Další korporace LinkStudio l’Eveque
Poznámka Přeloženo z němčiny
Název originálu: Gesund essen - Säure-Basen-Kochbuch
Hřbetní název: Překyselení organizmu
Obsahuje barevné fotografie
Obsahuje rejstřík
V publikaci ISBN 80-7236-346-9


Číslo nár. bibl. cnb001696459

Předmět. heslo LinkJídla dietní - recepty kuchařské - příručky a fotografie
LinkOrganismus lidský - acidóza - dieta - recepty kuchařské - příručky a fotografie
LinkRovnováha acidobazická - dieta - recepty kuchařské - příručky a fotografie
Heslo MSVK Linkacidobazická rovnováha
Linkacidóza
Linkdietní jídla
Linkdiety
Linklidský organismus
Forma, žánr * kuchařské recepty
Skupina Konspektu Link641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT Link613.2
Link615.8
Link616-008
Link616.1
Link641/642


Systém. číslo 000356801


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC