MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 29.02.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkBinder, Egon M., 1947-
Název LinkUdírny a uzení : maso, masné výrobky, ryby / Egon Binder ; [přeložila Nora Martišková]
Vydání 1. vyd.
Nakl. údaje Praha : Grada, 2005
Popis (rozsah) 112 s. : il.

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 80-247-1261-X
Poznámka Přeloženo z němčiny
Název originálu: Räuchern - Fleisch, Wurst, Fisch
Obsahuje ilustrace a barevné fotografie


Číslo nár. bibl. cnb001492082

Předmět. heslo LinkMaso - uzení - příručky
LinkRyby - uzení - příručky
Heslo MSVK Linkmasné výrobky
Linkmaso
Linkryby
Linkudírny
Linkuzení
Linkuzeniny
Forma, žánr * příručky
Skupina Konspektu Link641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT Link637.5
Link639.2/.3
Link641/642


Systém. číslo 000347618


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC