MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 22.08.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkKyzlink, Vladimír, 1915-2008
Název LinkTeoretické základy konzervace potravin : celostátní vysokoškolská učebnice pro studenty vysokých škol chemickotechnologických, skupiny studijních oborů č. 29-24-8 Konzervace potravin a masa / Vladimír Kyzlink
Vydání 1. vyd.
Nakl. údaje Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1988
Popis (rozsah) 511 s.

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky


Číslo nár. bibl. cnb000037475

Heslo MSVK Linkkonzervování
Linkpotraviny
Forma, žánr * učebnice vysokých škol


Systém. číslo 000334783


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC