|
Formát
| Kniha |
|
Hlavní záhlaví
| Rop, Otakar, 1972-2013 |
|
Název
| Teoretické principy konzervace potravin 1 : hlavní konzervárenské suroviny / Otakar Rop, Pavel Valášek, Ignác Hoza |
|
Vydání
| Vyd. 1. |
|
Nakl. údaje
| Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2005 |
|
Popis (rozsah)
| 130 s. ; 30 cm |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
| Všechny jednotky |
|
ISBN
| 80-7318-339-0 (brož.) |
|
Edice
| Učební texty vysokých škol |
|
Další původce
| Valášek, Pavel, 1958- |
|
| Hoza, Ignác, 1941- |
|
Další korporace
| Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
|
Poznámka
| Vydavatel: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická |
|
| Bibliografie na s. 127-129 |
|
|
|
|
|
|
|
Číslo nár. bibl.
| cnb001579552 |
|
|
|
|
Předmět. heslo
| Konzervárenství - suroviny - učebnice vysokošk. |
|
Heslo MSVK
| konzervárenství |
|
| potraviny |
|
| suroviny |
|
Forma, žánr
| * učebnice vysokých škol |
|
Skupina Konspektu
| 664 - Potravinářský průmysl |
|
| 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
|
MDT
| 664.8/.9 |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000334739 |
|
|