MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 22.08.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkRop, Otakar, 1972-2013
Název LinkTeoretické principy konzervace potravin 1 : hlavní konzervárenské suroviny / Otakar Rop, Pavel Valášek, Ignác Hoza
Vydání Vyd. 1.
Nakl. údaje Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2005
Popis (rozsah) 130 s. ; 30 cm

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 80-7318-339-0 (brož.)
Edice LinkUčební texty vysokých škol
Další původce LinkValášek, Pavel, 1958-
LinkHoza, Ignác, 1941-
Další korporace LinkUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Poznámka Vydavatel: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Bibliografie na s. 127-129


Číslo nár. bibl. cnb001579552

Předmět. heslo LinkKonzervárenství - suroviny - učebnice vysokošk.
Heslo MSVK Linkkonzervárenství
Linkpotraviny
Linksuroviny
Forma, žánr * učebnice vysokých škol
Skupina Konspektu Link664 - Potravinářský průmysl
Link37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT Link664.8/.9


Systém. číslo 000334739


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC