MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 22.08.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkHrabě, Jan, 1943-
Název LinkTechnologie výroby potravin živočišného původu : bakalářský směr / Jan Hrabě, Pavel Březina, Pavel Valášek
Vydání Vyd. 1.
Nakl. údaje Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2006
Popis (rozsah) 180 s. : il. ; 30 cm

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 80-7318-405-2 (brož.)
Edice LinkUčební texty vysokých škol
Další původce LinkBřezina, Pavel, 1945-
LinkValášek, Pavel, 1958-
Poznámka Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Bibliografie na s. 173-174


Číslo nár. bibl. cnb001651019

Předmět. heslo LinkPotraviny živočišné - výroba - technologie - učebnice vysokokošk.
Heslo MSVK Linkhygiena
Linkmasný průmysl
Linkpotravinářská technologie
Linkveterinární hygiena
Linkživočišné potraviny
Forma, žánr * učebnice vysokých škol
Skupina Konspektu Link664 - Potravinářský průmysl
Link37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT Link613.2
Link614.3
Link663/664


Systém. číslo 000333298


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC