|
Formát
| Kniha |
|
Hlavní záhlaví
| Hrabě, Jan, 1943- |
|
Název
| Technologie výroby potravin živočišného původu : bakalářský směr / Jan Hrabě, Pavel Březina, Pavel Valášek |
|
Vydání
| Vyd. 1. |
|
Nakl. údaje
| Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2006 |
|
Popis (rozsah)
| 180 s. : il. ; 30 cm |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
| Všechny jednotky |
|
ISBN
| 80-7318-405-2 (brož.) |
|
Edice
| Učební texty vysokých škol |
|
Další původce
| Březina, Pavel, 1945- |
|
| Valášek, Pavel, 1958- |
|
Poznámka
| Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická |
|
| Bibliografie na s. 173-174 |
|
|
|
|
|
|
|
Číslo nár. bibl.
| cnb001651019 |
|
|
|
|
Předmět. heslo
| Potraviny živočišné - výroba - technologie - učebnice vysokokošk. |
|
Heslo MSVK
| hygiena |
|
| masný průmysl |
|
| potravinářská technologie |
|
| veterinární hygiena |
|
| živočišné potraviny |
|
Forma, žánr
| * učebnice vysokých škol |
|
Skupina Konspektu
| 664 - Potravinářský průmysl |
|
| 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
|
MDT
| 613.2 |
|
| 614.3 |
|
| 663/664 |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000333298 |
|
|