MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 13.09.2025. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Hlavní záhlaví LinkHrabě, Jan, 1943-
Název LinkTechnologie výroby potravin rostlinného původu : bakalářský stupeň / Jan Hrabě, Otakar Rop, Ignác Hoza
Vydání Vyd. 1.
Nakl. údaje Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2005 [i.e. 2006]
Popis (rozsah) 178 s. : il. ; 30 cm

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 80-7318-372-2 (brož.)
Edice LinkUčební texty vysokých škol
Další původce LinkRop, Otakar, 1972-2013
LinkHoza, Ignác, 1941-
Další korporace LinkUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Poznámka Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Na zadní straně obálky rok vydání 2006
Bibliografie na s. 178


Číslo nár. bibl. cnb001633438

Předmět. heslo LinkPotraviny rostlinné - výroba - technologie - učebnice vysokošk.
Heslo MSVK Linkhygiena
Linkpotravinářská technologie
Linkrostlinné potraviny
Forma, žánr * učebnice vysokých škol
Skupina Konspektu Link664 - Potravinářský průmysl
Link37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT Link613.2
Link663/664


Systém. číslo 000333297


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC