|
Hlavní záhlaví
| Hrabě, Jan, 1943- |
|
Název
| Technologie výroby potravin rostlinného původu : bakalářský stupeň / Jan Hrabě, Otakar Rop, Ignác Hoza |
|
Vydání
| Vyd. 1. |
|
Nakl. údaje
| Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2005 [i.e. 2006] |
|
Popis (rozsah)
| 178 s. : il. ; 30 cm |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
| Všechny jednotky |
|
ISBN
| 80-7318-372-2 (brož.) |
|
Edice
| Učební texty vysokých škol |
|
Další původce
| Rop, Otakar, 1972-2013 |
|
| Hoza, Ignác, 1941- |
|
Další korporace
| Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
|
Poznámka
| Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická |
|
| Na zadní straně obálky rok vydání 2006 |
|
| Bibliografie na s. 178 |
|
|
|
|
|
|
|
Číslo nár. bibl.
| cnb001633438 |
|
|
|
|
Předmět. heslo
| Potraviny rostlinné - výroba - technologie - učebnice vysokošk. |
|
Heslo MSVK
| hygiena |
|
| potravinářská technologie |
|
| rostlinné potraviny |
|
Forma, žánr
| * učebnice vysokých škol |
|
Skupina Konspektu
| 664 - Potravinářský průmysl |
|
| 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
|
MDT
| 613.2 |
|
| 663/664 |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000333297 |
|
|