MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 22.08.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkBrhlík, Eduard
Název LinkTechnologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař - číšník zaměření kuchař a kuchař - číšník / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk
Vydání 3. vyd., (2. čes vyd.)
Nakl. údaje Praha : Merkur, 1990
Popis (rozsah) 303 s.

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 80-7032-036-2
Další původce LinkRomaňuk, Juraj


Číslo nár. bibl. cnb000052861

Heslo MSVK Linkjídla
Linktechnologie
Forma, žánr * kuchařské recepty * učebnice


Systém. číslo 000333115


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC