MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 22.08.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkBrhlík, Eduard
Název LinkTechnologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař - číšník zaměření kuchař a kuchař - číšník / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk
Vydání 1. vyd.
Nakl. údaje Praha : Merkur, 1984
Popis (rozsah) 317 s.

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
Další původce LinkRomaňuk, Juraj


Číslo nár. bibl. cnb000020108

Heslo MSVK Linkjídla
Linktechnologie
Forma, žánr * kuchařské recepty * učebnice


Systém. číslo 000333114


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC