MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 25.10.2025. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Hlavní záhlaví LinkBrhlík, Eduard
Název LinkTechnologie přípravy pokrmů pro 2. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk
Vydání 1. vyd.
Nakl. údaje Praha : Merkur, 1984
Popis (rozsah) 244 s.

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
Další původce LinkRomaňuk, Juraj


Číslo nár. bibl. cnb000009778

Heslo MSVK Linkjídla
Linktechnologie
Forma, žánr * kuchařské recepty * učebnice


Systém. číslo 000333109


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC