MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 22.08.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkBrhlík, Eduard
Název LinkTechnologie přípravy pokrmů pro 1., 2. a 3. ročník středních odborných učilišť, studijní obor číšník, servírka / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk
Vydání 2. vyd.
Nakl. údaje Praha : Merkur, 1983
Popis (rozsah) 253 s.

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
Další původce LinkRomaňuk, Juraj


Číslo nár. bibl. cnb000003950

Heslo MSVK Linkjídla
Linkkuchařství
Linkpříprava
Forma, žánr * kuchařské recepty * učebnice


Systém. číslo 000333100


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC