|
Hlavní záhlaví
| Sedláčková, Hana, 1925-2020 |
|
Název
| Technologie přípravy pokrmů 2 : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař - kuchařka, kuchař - číšník, číšník - servírka, a pro hotelové školy / Hana Sedláčková |
|
Vydání
| 2., upr. vyd. |
|
Nakl. údaje
| Praha : Fortuna, c2006 |
|
Popis (rozsah)
| 85 s., [16] s. barev. obr. příl. ; 30 cm |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
| Všechny jednotky |
|
ISBN
| 80-7168-952-1 (brož.) |
|
Poznámka
| Obálkový podnázev: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy |
|
| Dotisk r. 2008 |
|
|
|
|
|
|
|
Číslo nár. bibl.
| cnb001644543 |
|
|
|
|
Předmět. heslo
| Jídla - technologie - učebnice středošk. |
|
Heslo MSVK
| bezmasá jídla |
|
| jídla |
|
| moučníky |
|
| přílohy jídel |
|
| příprava |
|
| technologie |
|
Forma, žánr
| * učebnice středních škol |
|
Skupina Konspektu
| 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
|
| 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
|
MDT
| 641/642 |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000333098 |
|
|