MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 09.11.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Hlavní záhlaví LinkBrhlík, Eduard
Název LinkTechnologie přípravy pokrmů : učebnice pro kuchaře a číšníky. 2 / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk
Vydání 6. čes. upr. vyd., v IQ 147 1. vyd.
Nakl. údaje v Praze : IQ 147, 1996
Popis (rozsah) 350 s.

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 80-238-0698-X (v knize neuvedeno ; brož.)
Další původce LinkRomaňuk, Juraj
Poznámka Bibliogr.: s. 333.


Číslo nár. bibl. cnb000203604

Předmět. heslo LinkJídla - technologie - učebnice
Heslo MSVK Linkjídla
Linktechnologie
Forma, žánr * učebnice
MDT Link641/642


Systém. číslo 000333092


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC