MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 22.08.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkAltera, Jiří
Název LinkTechnológia spracovania mäsa pre 2. ročník SŠP študijného odboru potravinársky priemysel / Jiří Altera, Libuše Alterová
Vydání 1. vyd.
Nakl. údaje Bratislava : Alfa, 1986
Popis (rozsah) 456 s.

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
Další původce LinkAlterová, Libuše



Heslo MSVK Linkmasný průmysl
Linkmaso
Linkpotravinářská technologie
Linkzpracování
Forma, žánr * učebnice středních škol


Systém. číslo 000332212


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC