MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 29.03.2025. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Hlavní záhlaví LinkVančo, Jozef
Název LinkTechnológia prípravy jedál a potravín : (výberový súpis litertúry) / zostavil Jozef Vančo
Nakl. údaje Košice : Štátna vedecká knižnica, 1975
Popis (rozsah) 63 s.

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky





Systém. číslo 000332170


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC