MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 22.08.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Název LinkSystém kritických bodů v gastronomii (HACCP) : příručka pro pracovníky účelového stravování, restaurací a hotelů / kolektiv autorů
Vydání Vyd. 1.
Nakl. údaje Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2002
Popis (rozsah) 102 s. : il. + 1 CD-ROM

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 80-902553-7-X
Edice LinkFood service


Číslo nár. bibl. cnb001122066

Předmět. heslo LinkGastronomie - HACCP - příručky
LinkJídla - HACCP - příručky
Heslo MSVK Linkgastronomie
LinkHACCP
Linkhygiena
Linkhygiena práce
Linkjídla
Linkkontrola
Linkpotraviny
Linkpříprava
Linkrizika
Linkspolečné stravování
LinkZákon o ochraně veřejného zdraví č. 258/2000
Linkzdraví
Forma, žánr * příručky
MDT Link614.3
Link640


Systém. číslo 000323833


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC