|
Formát
| Kniha |
|
Hlavní záhlaví
| Voldřich, Michal, 1962-2013 |
|
Název
| Systém kritických bodů (HACCP) v obchodě : příručka pro pracovníky potravinářských prodejen / Michal Voldřich, Marie Jechová, Marcela Kaudelová |
|
Vydání
| Vyd. 1. |
|
Nakl. údaje
| Praha : ČON, České a slovenské odborné nakladatelství ve spolupráci Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR, 2004 |
|
Popis (rozsah)
| 73 s. : il. + 1 příl. |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
| Všechny jednotky |
|
ISBN
| 80-903401-2-1 |
|
Edice
| Moderní obchod |
|
Varianta názvu
| Systém kritických bodů v obchodě (HACCP) |
|
Další původce
| Jechová, Marie, 1946- |
|
| Kaudelová, Marcela |
|
Další korporace
| Svaz obchodu a cestovního ruchu České republiky |
|
Poznámka
| Obálkový název: Systém kritických bodů v obchodě (HACCP) |
|
| Obsahuje barevné fotografie |
|
|
|
|
|
|
|
Číslo nár. bibl.
| cnb001498709 |
|
|
|
|
Předmět. heslo
| Prodejny potravinářské - HACCP - příručky |
|
Heslo MSVK
| HACCP |
|
| hygiena |
|
| potravinářské prodejny |
|
| potraviny |
|
Forma, žánr
| * příručky |
|
Skupina Konspektu
| 614 - Veřejné zdraví a hygiena |
|
MDT
| 614.3 |
|
| 663/664 |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000323832 |
|
|