|
Název
| Svět kuchyně Díl 11-20 |
|
Nakl. údaje
| Praha : Česká media Amercom, [2002?] |
|
Popis (rozsah)
| ca 200 s. (volné l. v kroužkových deskách) : barev. il. |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
| Všechny jednotky |
|
ISSN
| 1212-6616 * 1429-2343 (chyb.) |
|
Poznámka
| Vročení není uvedeno |
|
| Vycházelo jako časopis 1x za 2 týdny |
|
| Každý díl obsahuje 29 předpisů |
|
| 11., Rýže a těstoviny -- 12., Ryby a plody moře -- 13., Hlavní zeleninová jídla -- 14.; Teplé dezerty -- 15., Studené dezerty -- 16., Moučníky a dorty -- 17., Zákusky -- 18. Příprava jídel -- 19., Průvodce kořením -- 20. Základní předpisy |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heslo MSVK
| jídla |
|
Forma, žánr
| * fotografické publikace * kuchařské recepty * příručky |
|
Skupina Konspektu
| 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
|
MDT
| 641/642 |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000321901 |