|
Název
| Svět kuchyně Díl 1-10 |
|
Nakl. údaje
| Praha : Česká media Amercom, [2002?] |
|
Popis (rozsah)
| ca 200 s. (volné l. v kroužkových deskách) : barev. il. |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
| Všechny jednotky |
|
ISSN
| 1212-6616 * 1429-2343 (chyb.) |
|
Poznámka
| Vycházelo jako časopis 1x za 2 týdny |
|
| Vročení není uvedeno |
|
| Každý díl obsahuje 29 předpisů |
|
Resumé
| 1., Teplé a studené předkrmy -- 2., Saláty -- 3., Polévky -- 4., Omáčky -- 5., Zeleninové přílohy -- 6., Mléčná a moučná jídla -- 7., Drůbež -- 8., Vepřové maso -- 9., Hovězí maso -- 10., Zapékané pokrmy. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heslo MSVK
| jídla |
|
| vaření |
|
Forma, žánr
| * fotografické publikace * kuchařské recepty * příručky |
|
Skupina Konspektu
| 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
|
MDT
| 641/642 |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000321900 |
|
|