|
Formát
| Kniha |
|
Hlavní záhlaví
| Stejskalová, Jaroslava |
|
Název
| Speciální, jádrové a perníkové výrobky, žurbonbóny / Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková ; [tyto receptury jsou zpracovány ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů (AKC) a konzultovány s Českou zemědělskou a potravinářskou ispekcí] |
|
Vydání
| 1. vyd. |
|
Nakl. údaje
| Praha : Idea servis, 1996 |
|
Popis (rozsah)
| 76 s. |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
| Všechny jednotky |
|
ISBN
| 80-85970-07-4 |
|
Edice
| Receptury pro cukrářskou výrobu ; [vol.] 8 |
|
Další původce
| Nováková, Ivana, a |
|
| Kadlec, František |
|
Další korporace
| Asociace kuchařů a cukrářů České republiky |
|
| Česká zemědělská a potravinářská inspekce (Praha, Česko) |
|
|
|
|
|
|
|
Číslo nár. bibl.
| cnb000118075 |
|
|
|
|
Předmět. heslo
| Cukrářství - technologie - normy |
|
| Cukroví - výroba - technologie - normy |
|
Heslo MSVK
| cukrářství |
|
| cukroví |
|
| normy |
|
| technologie |
|
| výroba |
|
Forma, žánr
| * kuchařské recepty |
|
MDT
| 641/642 |
|
| 664.1 |
|
| 664.6/.7 |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000307866 |
|
|