|
Formát
| Kniha |
|
Hlavní záhlaví
| Ingr, Ivo, 1936-2016 |
|
Název
| Senzorická analýza potravin / Ivo Ingr, Jan Pokorný, Helena Valentová |
|
Vydání
| Vyd. 2. nezm. |
|
Nakl. údaje
| V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2007 |
|
Popis (rozsah)
| 101 s. : il. ; 30 cm |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
| Všechny jednotky |
|
ISBN
| 978-80-7375-032-9 (brož.) |
|
Další původce
| Pokorný, Jan, 1928-2011 |
|
| Valentová, Helena |
|
Další korporace
| Mendelova zemědělská a lesnická univerzita. Agronomická fakulta |
|
Poznámka
| Nad názvem: Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, Facultas agronomica |
|
| Bibliografie na s. 100-101 |
|
|
|
|
|
|
|
Číslo nár. bibl.
| cnb001715154 |
|
|
|
|
Předmět. heslo
| Potraviny - analýza senzorická - učebnice vysokošk. |
|
Heslo MSVK
| hodnocení |
|
| jakost |
|
| potraviny |
|
| poživatiny |
|
| senzorická analýza |
|
Forma, žánr
| * učebnice vysokých škol |
|
Skupina Konspektu
| 543 - Analytická chemie |
|
| 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
|
MDT
| 543.6 |
|
| 543.9 |
|
| 614.3 |
|
| 658.5 |
|
| 663/664 |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000293799 |
|
|